8 persoons sloep

8 persoons sloep

Heb je interesse in een 8 persoons sloep? Dan hebben wij diverse modellen voor je in ons arsenaal. NAVication.nl is je vakkundige dealer van onder andere Lago Amore, Coastliner Boats en Allante. Stuk voor stuk degelijke merken die hun meerwaarde bieden op het terrein van onbezorgd vaarplezier.  

Vanuit onze havenloods in jachthaven De Lunenburg in het prachtige havenstadje Wijk bij Duurstede leveren wij een exclusieve maar betaalbare sloep die voldoet aan elke individuele wens. Graag vertellen wij je alles over ons aanbod in een 8 persoons sloep en stemmen wij jouw wensen af op onze mogelijkheden.

Kwaliteit en comfort

Wil je een betaalbare 8 persoons sloep kopen, maar niets toegeven op kwaliteit en comfort? Dan is NAVIcation.nl de juiste partij voor jou. Een 8 persoons sloep kopen hoeft helemaal geen energieverslindende en ontmoedigende zoektocht te zijn. In tegendeel: wij hebben diverse financieel eenvoudig bereikbare modellen voor je in ons assortiment. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij je altijd een sloep die prima bij jou en jouw wensen past.

 

8 persoons sloep kopen

Ieder model heeft een eigen uitstraling en dito identiteit. Onze visie op een betaalbare tendersloep kopen is dat we met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kunnen invullen. Deze boten zijn leverbaar in prachtige modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die je van een deugdelijke leverancier mag verwachten. Echter nu in een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs.

 

Vaarklaar afgemonteerd

Bijvoorbeeld onze Lago Amore 8 persoons sloep wordt in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de accurate manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een betaalbare tendersloep kopen als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van jouw 8 persoons sloep en het comfortniveau is geheel naar jouw eigen inzicht aan te kleden.

 

Emissieloos varen

Groen varen – nadat je een 8 persoons sloep hebt gekocht – is op veel plassen in Nederland verplicht. Mede hierdoor staat dit in een groeiende belangstelling. Onze sloepen en tenders zijn daarom in het bijzonder geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met jou op basis van het te verwachten vaargedrag en het vaargebied de juiste omvang van de accubank.

 

Sloepen in een scherpe prijsstelling

Hoewel onze sloepen allemaal een eigen identiteit hebben is er toch een gemeenschappelijke eigenschap: een super scherpe prijsstelling voor de prima kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen. Een betaalbare tendersloep kopen komt zo wel heel dichtbij voor jou. Proef alvast van de sfeer van deze sloepen in ons portfolio.

 

Ontspannen en genieten

Het zijn niet slechts de fraaie namen die tot de verbeelding spreken maar ze openen een wereld van ontspanning en genieten. Onze 8 persoons sloepen liggen stabiel in het water met ruimte in de boot en comfortabele rugleuningen. Unieke sloepen en tenders voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een boot die eenvoudig op de trailer gaat. Wij bieden ideale sloepen en tenders voor de echte watersportliefhebber, zoals Coastliner Boats, Lago Amore en Allante.

 

Bezichtigingen doen wij graag op afspraak

Voel je welkom voor een bezichtiging of een proefvaart. Koffie, thee of iets anders staan altijd klaar. Heb je vragen over een 8 persoons sloep kopen of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Of maak meteen een showroomafspraak via onze site.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.