Lago Amore 495 sloep

Lago Amore 495 sloep

Met een achttal lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. De importeur heeft in plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gegeven. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep – ook de Lago Amore 495 sloep – iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld.

De Lago Amore familie is leverbaar in negen modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van dit betrouwbare merk gewend bent. Echter nu in een sloepen-  en tenderlijn tegen een zeer concurrerende prijs.

Complete uitrusting van de Lago Amore 495 sloep

Zo wordt de Lago Amore 495 sloep standaard compleet geleverd met een uitneembaar zonnedek, volledige kussenset en diverse opbergvakken. De rondzit in de boeg biedt plaats aan het hele gezin en is voorzien van goede rugkussens. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de Lago Amore 495 sloep ideaal om te traileren en nieuwe vaargebieden te ontdekken. Deze sloep is een volwaardige gezinssloep voor een gunstige prijs.

Enkele in het oog springende details van de Lago Amore 495 sloep

De kleuren van de buitenschaal van de Lago Amore 495 sloep bestaan uit: wit, zwart, donkergrijs, marineblauw en Ivoor. De kleuren van de binnenschaal zijn: wit, zwart donkergrijs, marineblauw en ivoor. De kabelaring is uitgevoerd in zwart en bruin (kokos). Het zonnedek van de Lago Amore 485 sloep is uitgerust met een zonnedek in de tinten zwart, donkergrijs en lichtgrijs.

Prestaties van de Lago Amore 495 sloep

De sloep levert een maximaal vermogen van 30 PK. Het aantal personen dat meevaart, is geadviseerd op 6. CE Categorie: C. De Lago Amore 495 sloep is een ideale en betaalbare familiesloep. Veel boot voor een scherpe prijs. Die uiterst gunstige prijs is vanaf € 8.398,-. Met zes personen laat de Lago Amore 495 sloep u ontspannen, mede door haar comfort en haar stabiliteit. Gecombineerd met een motor van maximaal 30 PK laat de strak afgewerkte Lago Amore 495 u niets anders dan gemak ervaren.

Vaarklaar afgemonteerd

De boot wordt in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe sloep en het comfortniveau zijn geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Emissieloos

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat – mede daardoor – in een groeiende belangstelling. De sloep is daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met u op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied plus de juiste omvang van de accubank.

Scherpe prijsstelling

Hoewel de sloep weinig op zijn broertjes en zusjes lijkt, hebben ze toch een gemeenschappelijke eigenschap: een bijzonder scherpe prijsstelling voor de prima kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen. Lago Amore is een importlijn. Het bijzondere aan de Lago Amore is dat alle modellen totaal verschillend zijn.

Ontspannen en genieten in uw nieuwe boot

Het is niet alleen de fraaie Italiaanse naam die tot de verbeelding spreekt, maar uw Lago Amore 495 sloep opent een wereld van ontspanning en genieten. Dit laatste model is geheel vernieuwd door de fabrikant. De boot is breder geworden waardoor er meer stabiliteit in het leven is geroepen, meer ruimte in de boot en hogere rugleuningen. Een geweldige en unieke boot voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een toch makkelijke en kleine boot die eenvoudig op de trailer gaat. Hierdoor is deze niet alleen het ideale instapmodel voor de beginnende watersportliefhebber. Deze relatief ruime sloep biedt ook voldoende ruimte aan meerdere personen.

Contact of proefvaart

Wilt u een proefvaart inplannen? U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig.

Stuur ons een WhatsApp-bericht via  +31 6 11396083. Wij nemen daarna contact met u op.

Openingstijden

Openingstijden van april t/m oktober:

maandag t/m zaterdag op afspraak