Sloepen showroom

Sloepen showroom

Bent u zich aan het oriënteren op een boot of sloep en wilt u daarvoor een sloepen showroom bezoeken? Dat kan bij NAVication in Jachthaven de Lunenburg in Wijk bij Duurstede. U bent van harte welkom en een proefvaart is op afspraak mogelijk.

Hebt een vraag over onze modellen sloepen? Onze professionele verkoop- en service-adviseurs helpen u in de sloepen showroom graag verder. Met hun uitgebreide ervaring vertellen ze u met plezier meer over de maatwerkopties en geven ze u advies over de aanschaf van uw unieke sloep of tender.

Vrijblijvend testen tijdens uw proefvaart

Wij nemen u graag mee in ons verhaal in onze sloepen showroom. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefvaart maken. Een proefvaart duurt bij ons minimaal een uur, zodat u ruim de tijd hebt om de sloep van uw keuze aan wat testen te onderwerpen. Bij NAVication geldt:

  • Alleen op afspraak
  • Proefvaren is geheel vrijblijvend
  • Doordeweeks en in het weekend
  • Persoonlijk advies

Neem uw familie mee op uw proefvaart

Varen is een sociale activiteit. Neemt u dus vooral uw familie en vrienden mee als u onze sloepen showroom komt bezoeken. U weet zo precies hoe de boot zich in de praktijk gedraagt. Wanneer varen nieuw voor u is, dan leggen wij u graag alle ins en outs uit over het varen.

Is het mogelijk om met elke boot een proefvaart te maken?

Dan kan zeker bij de sloepen showroom van NAVication. Voor elke boot (nieuw en occasions) kunt u bij ons een proefvaart maken. Proefvaren kan met de volgende merken:

Nieuw

Lago Amore
Clever

Een sloepen showroom in een pittoresk stadje

Wijk bij Duurstede is voor een sloepen showroom plus proefvaart een geweldige plek. Wijk – zoals de bevolking dit zelf uitdrukt –  heeft een prachtige oude binnenstad met vele bezienswaardigheden op cultureel en historisch vlak. Zo is de Grote Kerk op de markt een van de belangrijkste rijksmonumenten in het oude stadshart. Wijk bij Duurstede biedt meer, veel meer. U hebt voor of na uw bezoek aan de sloepen showroom en tijdens uw proefvaart prachtige vergezichten over de Lek. En u geniet na een heerlijke tocht van de vele terrasjes en restaurants rondom en in de stad. Er valt van alles te zien en te beleven in Wijk bij Duurstede: monumenten zoals molen Rijn en Lek, de kasteelruïne, Grote Kerk en museum Dorestad. Alles op loopafstand. Al slenterend door de stad komt er van alles op uw pad, authentieke winkels, speciaalzaken, een keur aan restaurants en cafés en verrassende doorkijkjes. Speciale vermelding verdient het culturele klimaat in de stad. Elk weekeinde zijn er diverse galeries geopend met steeds wisselende exposities. Een bezoek aan uw sloepen showroom krijgt zo een upgrade naar een gezellig dagje uit. Bekijk ons portfolio.

Makkelijk bereikbaar

In de voormalige steenfabriek de Lunenburgerwaard in Wijk bij Duurstede is het watersportbedrijf rustig gelegen aan de dode rivierarm van de Rijn. Vanuit de haven is de historische stad Wijk bij Duurstede makkelijk te bereiken. Jachthaven De Lunenburg heeft unieke en fantastische faciliteiten voor bootliefhebbers.

Vragen / advies

Hebt u vragen of wilt u een proefvaart boeken? Neem dan hier contact met ons op. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier plaatsen wij foto’s en video’s van onze (nieuwe) sloepen. Genieten dus.