coastliner boats dealer

Coastliner Boats Dealer

Welkom bij dé Coastliner Boats Dealer van Nederland! Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij u een serie zeer aansprekende sloepen. Dankzij de unieke, eigen uitstraling van een Coastliner Boat maakt u op elk water een verpletterende indruk. De Coastliner Boats, van het merk Corsiva Shipyard, worden geheel onder Nederlands toezicht geproduceerd. De hoge Nederlandse standaarden, zoals het uitvoerig testen van kwaliteit en stabiliteit, maken dit merk zeer betrouwbaar. Dat is de reden dat we graag optreden als Coastliner dealer voor u. Navication is uw officiële, trotste en solide dealer van Coastliner. We voeren drie modellen van dit prachtige merk in ons assortiment.

De Coastliner 485 sloep

Wij vinden dat we u als Coastliner dealer een instapmodel horen te bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit of comfort. De Coastliner 485 sloep voorziet daar uitstekend in. Deze sloep heeft een klassieke vorm, een modern interieur met zijconsole. De zijconsole is voorzien van twee geïntegreerde bekerhouders. Door haar ruime interieur met ronde zit, biedt de Coastliner 485 voldoende ruimte voor zes personen. In de boeg zit een opbergruimte die tevens te gebruiken is als een toiletvoorziening. De combinatie van wit en zwart in het interieur zorgt voor een mooi contrast. Samen met de groene bekleding van zowel de rug als zitkussens leidt dit tot één van de fraaiste designs voor een sloep.

De Coastliner 498

De Coastliner 498 Luxury is een ideale en betaalbare familiesloep. Deze sloep beschikt over een groot aantal eigenschappen die de boot zowel luxe als comfortabel maken. De sloep heeft een klassieke vorm, in combinatie met een modern interieur. Zo hebt u de beschikking over een zijconsole met een opbergkast of optionele koelkast. Met de mooie rondzit in de boeg is er plaats voor elk gezinslid. De Coastliner 498 Luxury is voorzien van goede rugkussens. Deze Coastliner 498 Luxury heeft een compact formaat en laag gewicht, waardoor het de perfecte sloep is om mee in de grachten of op meren te varen. Ook is hierdoor de sloep gemakkelijk te traileren. U kunt de sloep vergelijken met de verkenner van Stratego. Hij komt overal, maar is ook zo weer weg. Als Coastliner dealer vinden we dit perfect voor als u nieuwe gebieden wilt verkennen.

De Coastliner 620 Tender

Als Coastliner dealer zijn wij bijzonder in onze nopjes met de Coastliner 620 Tender in ons aanbod. Wilt u het water op met nét even wat meer luxe en ruimte dan andere sloepen? Dan is de Coastliner 620 Tender iets voor u. De elegante Coastliner 620 tender heeft een luxe uitstraling met een ruime hoeveelheid opbergcompartimenten. Met zijn brede kuip biedt de sloep ruimte aan maar liefst acht personen. De Coastliner 620 Tender heeft een ruime rondzit met hoge rugkussens die u kunt ombouwen tot een grote luxe zonnedek.

Individuele wens

Vanuit onze havenloods in jachthaven De Lunenburg in het prachtige, historische Wijk bij Duurstede leveren wij als Coastliner dealer exclusieve, maar betaalbare sloepen die voldoen aan elke individuele wens. Graag vertellen wij u alles over onze modellen en merken en stemmen wij uw wensen af op onze mogelijkheden. Vanuit de haven is de historische stad Wijk bij Duurstede makkelijk te bereiken. Jachthaven De Lunenburg heeft unieke en fantastische faciliteiten voor bootliefhebbers. Informeer naar ligplaatsen, stallingplekken en overige faciliteiten.

Welkom in onze showroom (Jachthaven Wijk bij Duurstede)

Voelt u zich welkom bij ons voor een bezichtiging of een proefvaart de Coastliner Boats Dealer van Nederland. Koffie, thee of iets anders staan altijd klaar. Hebt u vragen over onze sloepen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Of maak hier meteen een showroomafspraak via onze site. Volgt u ons al op Facebook en Instagram?