Lago Amore
ons aanbod

Lago Amore Modellen

Wij zijn dé officiele Lago Amore Dealer van Nederland. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij u een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. Ieder model heeft een eigen uitstraling en identiteit. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld.

Deze boten zijn leverbaar in prachtige modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van een betrouwbaar merk mag verwachten. Echter nu in een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs. Heeft u vragen over onze sloepen of wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Profiteer van onze unieke ACTIE (alleen bij NAVication):
Kies voor GRATIS winterstalling OF voor 1000,- euro GRATIS accessoires naar keuze. Plan hier uw afspraak of bel om mail ons!

Lago Amore
Lago Amore
ons aanbod

Lago Amore Dealer

vaarklaar afgemonteerd

Onze sloepen worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Lago Amore Emissieloos

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat – mede daardoor – in een groeiende belangstelling. Onze sloepen en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissie loze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met u op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Lago Amore staat voor een scherpe prijsstelling

Hoewel de sloepen allemaal een eigen identiteit hebben is er toch een gemeenschappelijke eigenschap: een bijzonder scherpe prijsstelling voor de prima kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen. Proef de sfeer van deze sloepen in ons portfolio

Ontspannen en Genieten

Het is niet alleen de fraaie Italiaanse naam die tot de verbeelding spreekt, maar het opent een wereld van ontspanning en genieten. Onze sloepen liggen stabiel in het water met ruimte in de boot en comfortabele rugleuningen. Uniek sloepen en tenders voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een boot die eenvoudig op de trailer gaat. Wij bieden ideale sloepen en tenders voor de echte watersportliefhebber.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram