Lago Amore Dealer

Lago Amore Dealer

Wij zijn dé officiële Lago Amore Dealer van Nederland. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij u een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. Ieder model heeft een eigen uitstraling en identiteit. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld. Onze showroom is gevestigd in de jachthaven van Wijk bij Duurstede, u bent hier van harte welkom voor een afspraak waarbij een proefvaart in overleg mogelijk is.

Als officiële Lago Amore Dealer leveren wij de range prachtige modellen sloepen en tenders die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van een betrouwbaar merk mag verwachten. Het grote voordeel van ons prachtige merk Lago Amore is dat wij u een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs. Heeft u vragen over onze sloepen of wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op.

VAARKLAAR AFGEMONTEERD
Als erkende Lago Amore Dealer bieden wij u de beste ervaring. Onze Lago Amore Sloepen en Tenders worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar klantwens. Als dealer onder contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

LAGO AMORE EMISSIELOOS
Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat – mede daardoor – in een groeiende belangstelling. Onze sloepen en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissie loze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met u op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

LAGO AMORE STAAT VOOR EEN SCHERPE PRIJSSTELLING
Hoewel de sloepen allemaal een eigen identiteit hebben is er toch een gemeenschappelijke eigenschap: een bijzonder scherpe prijsstelling voor de prima kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen. Proef de sfeer van deze sloepen in ons portfolio bij de Lago Amore Dealer.

ONTSPANNEN EN GENIETEN
Het is niet alleen de fraaie Italiaanse naam die tot de verbeelding spreekt, maar het opent een wereld van ontspanning en genieten. Onze sloepen liggen stabiel in het water met ruimte in de boot en comfortabele rugleuningen. Uniek sloepen en tenders voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een boot die eenvoudig op de trailer gaat. Als Lago Amore Dealer bieden wij ideale sloepen en tenders voor de echte watersportliefhebber. Maar hier een afspraak bij dé Lago Amore Dealer.