sloep-4-meter

Sloep 4 meter

Ben je op zoek naar een sloep om relaxed te varen en is je oog daarbij op een sloep van 4 meter gevallen? Dat zit je helemaal goed bij NAVication.nl. Een sloep van vier meter is wat mensen een instapmodel noemen. Wij vinden dit een diskwalificatie want een sloep van vier meter is een volwaardige boot.

NAVication.nl is dé officiële Lago Amore en Clever Dealer van Nederland. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij u een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. Dat geldt dus ook voor een sloep van 4 meter. Bekijk onze Lago Amore modellen of Clever modellen.

Eigen uitstraling en identiteit

Ieder model heeft een eigen uitstraling en identiteit. De filosofie hierachter is dat we met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kunnen invullen. Onze boten en vier meter sloepen zijn leverbaar in prachtige modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die je van een betrouwbaar merk mag verwachten. Echter nu in een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs.

Maak een afspraak met proefvaart >

Ideale en betaalbare familiesloep

De Lago Amore 485 is een ideale en betaalbare familiesloep. In één zinnetje: Veel boot voor een scherpe prijs. Zo leveren wij deze sloep van 4 meter, de Lago Amore 485, standaard met een uitneembaar zonnedek, volledige kussenset en diverse opbergvakken. Dit vormt hiermee een complete uitrusting. De rondzit in de boeg biedt plaats aan het hele gezin en is voorzien van goede rugkussens. Maar door de compacte afmetingen en het lage gewicht is deze sloep ideaal om te traileren. En om nieuwe vaargebieden te ontdekken. Deze sloep is een volwaardige gezinssloep voor een gunstige prijs.

Comfort en stabiliteit van een 4 meter sloep

Met zes personen laat de Lago Amore 495 jou ontspannen, mede door haar comfort en haar stabiliteit. Gecombineerd met een motor van maximaal 40 PK laat de strak afgewerkte sloep van 4 meter, de Lago Amore 495, je niets anders dan gemak ervaren. Specialisten monteren de sloep in Nederland vaarklaar af met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf. Daardoor zijn er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit hiermee nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hierdoor ook in seriebouw mogelijk gemaakt. Maar de uitstraling van je nieuwe boot en het comfortniveau zijn geheel naar jouw eigen inzicht aan te kleden.

Groen varen met sloep van 4 meter

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat – mede daardoor – in een groeiende belangstelling. Onze sloepen van 4 meter en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met jou op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Ontspannen en genieten

Het is niet alleen de fraaie Italiaanse naam van de sloep 4 meter die tot de verbeelding spreekt, maar het opent een wereld van ontspanning en genieten. Onze sloepen van vier meter liggen stabiel in het water met ruimte in de boot en comfortabele rugleuningen. Unieke sloepen en tenders voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een boot die eenvoudig op de trailer gaat. Wij bieden ideale sloepen en tenders voor de echte watersportliefhebber.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.