Lago Amore 590

Clever sloepen

Zoek je een soepele en lenige sloep? Dan kom je al snel bij Clever sloepen uit. Het beste kun je deze sloepen kort en bondig met “simply Clever” omschrijven. Een slim ontwerp en praktische indeling zijn de basiskenmerken van deze goed doordachte sloepen. Daarom hebben we als NAVIcation het dealerschap van dit mooie merk aan boord.

Als Clever boats dealer zijn we erg blij met de toegevoegde waarde in ons assortiment van de Clever sloepen. Dit is namelijk  al meer dan twintig jaar een bekend sloepenmerk. Het merk Clever was aan het begin van de eeuwwisseling het uitgangspunt om binnen de uitgebreide sloepenmarkt een slim doordachte lijn sloepen met opvallende functionaliteit te ontwerpen.

OFFICIËLE CLEVER BOATS DEALER

Wij zijn dé officiële Clever boats dealer van Nederland. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij jou een serie slimme Clever sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. Ieder model heeft een eigen uitstraling en identiteit. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van deze Clever sloepen, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld. Onze showroom is gevestigd in de jachthaven van Wijk bij Duurstede. Je bent hier van harte welkom voor een afspraak waarbij een proefvaart – in overleg – mogelijk is.

KIES VOOR SLIMME CLEVER SLOEPEN

Het resultaat van het feit dat wij een Clever boats dealer zijn is een mooie line-up van Clever sloepen die hun naam eer aan doen. Alle nieuwe modellen dragen het “slimme” ontwerpconcept in zich mee. Daardoor kunnen deze sloepen uiterst slim, maar met ambachtelijke liefde voor het vak worden geproduceerd. Daar zijn wij in onze hoedanigheid van Clever Boats dealer zeer gecharmeerd van. Het spreekt voor zich dat de efficiënte bouw een positieve invloed heeft op de prijs/kwaliteit verhouding van alle Clever sloepen. Maak een intelligente keuze in de rijk gevulde sloepenmarkt en kies voor een slimme Clever. Bekijk ons portfolio met de mooiste sloepen.

CLEVER SLOEPEN

Welke Clever sloepen vallen er te bewonderen bij NAVIcation?

CLEVER 47

Deze Clever is een echte boot voor mensen die het varen met een sloep leuk vinden, maar geen bloeiende geldboom in de tuin hebben. Het instapmodel, dus. Deze sloep is net geen vijf meter lang, heeft een overnaadse romp en een buitenboordmotor aan de spiegel.

CLEVER 49

Je merkt direct dat deze boot zeer stabiel in het water ligt. Ook als je met anderen vaart is het fijn dat de boot niet direct uit balans is als iemand opstaat of gaat verzitten. Het is een fijne, gemakkelijk varende boot die rustig vaargedrag koppelt aan een moderne, compacte buitenkant.

CLEVER 52

De Clever 52, is een lekker brede sloep voor een man of zes tot acht. Dat deze boot heel degelijk is geconstrueerd blijkt wel uit het gegeven dat deze Clever heel veel door verhuurbedrijven is aangeschaft. Deze sloep kan dus tegen een stootje.

CLEVER 56

De overnaadse bouw vertelt dat deze boot is afgeleid van een oude houten vissersboot. Door het vlakke onderwaterschip is deze tender goed geschikt om mee snel te varen. Maar wat deze gezinsboot modern maakt is dat je in het interieur twee consoles hebt met voldoende plaats voor bijvoorbeeld een koelkist en spoelbak.

CLEVER 59

De chique loot aan de Clever-stam is de Clever 59. Het is een overnaadse sloep met een opvallend wipneusje. Die beschermt de opvarenden tegen opspattend water en zorgt voor een stabiel vaargedrag in de golven.

clever-59-sloep

 

HOOG AFWERKINGS- EN KWALITEITSNIVEAU

Als officiële Clever boats dealer leveren wij jou een range prachtige Clever sloepen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die je van een betrouwbaar merk mag verwachten. Het grote voordeel van ons doordachte merk Clever is dat wij jou een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs kunnen bieden. Benieuwd welke van de Clever sloepen het beste bij jou past of zelfs passen? Neem dan snel contact op met Clever boats dealer NAVIcation om de mogelijkheden te bespreken.

 

Volg je ons al op Facebook?