Lago-Amore-595-sloep

Lago Amore 595 Sloep

Bent u op zoek naar een chique, maar toch betaalbare sloep? De Lago Amore is een ideale betaalbare familie Tender. Met een Lago Amore 595 sloep hebt u veel boot voor een scherpe prijs. Het strakke moderne design in combinatie met haar goede vaareigenschappen staat garant voor veel vaarplezier. We leveren de sloep standaard compleet met een uitneembaar zonnedek, volledige zit- en rugkussenset en diverse opbergvakken. De rondzit in de boeg biedt plaats aan het hele gezin en is voorzien van comfortabele hoge rugkussens. Dit om alle passagiers een relaxte vaart te garanderen.

Lago Amore 595 sloep is ideale gezinssloep
Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de Lago Amore 595 sloep ideaal om te traileren en zo uw vaargebied te vergroten. De buitenboordmotor wordt geplaatst in de bun, waardoor het geluid van de motor tot een minimum gereduceerd wordt. Kortom, de Lago Amore 595 sloep is een moderne en volwaardige gezinssloep voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

Uitrusting Lago Amore 595 sloep
Deze Lago Amore sloep is standaard uitgerust met de volgende opties:
Kleur buitenschaal: wit / zwart / grijs / blauw, de kleur van de buitenschaal is wit; elke andere RAL kleur kent een meerprijs, kabelaring: zwart / naturel, RVS kikkers: zes stuks, een RVS sleepoog, diverse opbergvakken, rugkussen: zwart / grijs, zitkussens in zwart en grijs en een zonnedek in zwart / grijs en een fraaie stuurconsole.

Extra opties 
De Extra opties – af fabriek – voor een Lago Amore 595 zijn: een buiskap inclusief achterzeil, een afdekzeil, een bimnitop, een RVS zwemtrap, HPL teakvloer, HPL teaktafel, navigatieverlichting in de boeg, een toplicht, kuipverlichting, een 12 Volt aansluiting, USB aansluiting, een chromen schakelkast: € 595,- en anti fouling. Het afleverpakket van de sloep bestaat uit vier fenderlijnen en vier fenders, vier landvasten, een anker, vlag met stok en voet en een SCM goedgekeurd motorslot.

Prestaties van deze sloep
Deze Tender sloep levert een maximaal vermogen van 30 PK. Het aantal personen dat al met al kan meevaren, is geadviseerd op zes. CE Categorie: C. De uiterst gunstige investeringshoogte voor dit type Lago Amore is een vanaf prijs van slechts € 12.999,-.

Vaarklaar gemonteerd
Specialisten monteren de Lago Amore 595 sloep in Nederland vaarklaar af met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf. Daardoor zijn er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit hiermee nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hierdoor ook in seriebouw mogelijk gemaakt. Maar de uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau zijn geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Emissielloos
Omdat groen varen op veel plassen in Nederland verplicht is, staat dit in een groeiende belangstelling. Vandaar dat de sloep bij uitstek geschikt is voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren. Want u bepaalt samen met ons op basis van uw te verwachten vaarwensen en vaargebied de juiste omvang van de accubank.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?