betaalbare tendersloep

Betaalbare tendersloep

Wilt u een betaalbare tendersloep kopen, maar niks toegeven op kwaliteit en comfort? Dan is Navication de juiste partij voor u. Met de merken Lago Amore, Coastliner Boats en Vesper slaagt u altijd voor een passend model bij ons.

Een betaalbare tendersloep kopen hoeft helemaal geen energieverslindende en ontmoedigende zoektocht te zijn. In tegendeel: wij hebben diverse financieel eenvoudig bereikbare modellen voor u in ons assortiment. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij u een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden.

Betaalbare tendersloep kopen

Ieder model heeft een eigen uitstraling en dito identiteit. De filosofie achter een betaalbare tendersloep kopen is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld. Deze boten zijn leverbaar in prachtige modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van een solide leverancier mag verwachten. Echter nu in een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs.

Vaarklaar afgemonteerd

Bijvoorbeeld onze Lago Amore sloepen worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een betaalbare tendersloep kopen als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Emissieloos varen

Groen varen – na een betaalbare tendersloep kopen – is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. Onze sloepen en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissie loze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met u op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Lago Amore staat voor een scherpe prijsstelling

Hoewel de sloepen allemaal een eigen identiteit hebben is er toch een gemeenschappelijke eigenschap: een bijzonder scherpe prijsstelling voor de prima kwaliteit en uitstekende vaareigenschappen. Een betaalbare tendersloep kopen komt zo wel heel dichtbij voor u. Proef de sfeer van deze sloepen in ons portfolio.

Ontspannen en genieten 

Het zijn niet slechts de fraaie namen die tot de verbeelding spreken maar ze openen een wereld van ontspanning en genieten. Onze sloepen liggen stabiel in het water met ruimte in de boot en comfortabele rugleuningen. Unieke sloepen en tenders voor wie lekker een dagje wil varen en lekker ruim wil zitten in een boot die eenvoudig op de trailer gaat. Wij bieden ideale sloepen en tenders voor de echte watersportliefhebber.

Bezichtigingen doen wij graag op afspraak

Voelt u zich welkom bij ons voor een bezichtiging of een proefvaart. Koffie, thee of iets anders staan altijd klaar. Hebt u vragen over een betaalbare tendersloep kopen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Of maak meteen een showroomafspraak via onze site.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.