coastliner boats dealer

Goedkope nieuwe sloep

Een goedkope nieuwe sloep kopen? Bij Navication bieden wij een uitgebreid assortiment. Wij zijn trotse dealer van onder andere de betrouwbare merken Lago Amore, Coastliner Boats en Vesper. Ook verkopen wij een aantal occasions die je hier kunt bekijken.

SLOEPen EN TENDERSLOEPen

Eenvoudigweg is een sloep een langzaamvarende, open boot met kabelaring en is een tender een slankere, snel varende boot. Het grote verschil is de motorisering. Bij tendersloepen heeft u de keuze uit motoren met een hoger vermogen dan bij de gebruikelijke sloepen. U vraagt zich misschien af waarom een normale sloep geen zwaardere motor kan hebben. Dat heeft te maken met het onderwaterschip. Bij een tendersloep lijkt deze erg op die van een speedboot. Dankzij dit onderwaterschip kan een tendersloep een vaste koers houden bij hogere snelheden. Je koopt dus een sloep als je houdt van ontspannend varen met een rustig tempo en een tendersloep als je wat meer houdt van snelheid en manoeuvreerbaarheid. Een tendersloep is in principe de moderne versie van een sloep.

PROEFVAART MOGELIJK

Bij interesse in een goedkope nieuwe sloep is een proefvaart altijd mogelijk. U wilt natuurlijk ervaren hoe het is om in een sloep te varen. Dit is mogelijk in Jachthaven ‘De Lunenburg’ in Wijk bij Duurstede. Deze jachthaven heeft unieke faciliteiten voor bootliefhebbers. Hier is ook onze showroom. U kunt bij ons altijd informeren naar ligplaatsen, stallingplekken en overige faciliteiten. Tijdens de proefvaart ervaart u alle kwaliteiten van uw model en geven wij u tegelijkertijd professioneel advies over de aanschaf van uw goedkope nieuwe sloep.

FAMILIESLOEP

De goedkope nieuwe sloep modellen die wij verkopen hebben een minimale capaciteit van 6 personen, oplopend tot 8 personen. Daardoor kunt u met het gehele gezin genieten van de boot en het lekkere vaarweer. Elk model heeft zijn eigen uitstraling en identiteit, waardoor iedere persoonlijke wens vervuld kan worden. Wij hebben sloepen met een vermogen van 30 PK die kan oplopen tot 70 PK. Zo is er voor een ieder wat wils. Gaat u liever gezellig met zijn tweeën voor een ontspannen zomerse dag op het meer, of kiest u voor een middag waterplezier op hogere snelheid in combinatie met waterskiën? Het is allemaal mogelijk.

MERKEN

Onze merken sloepen worden geheel onder Nederlands toezicht geproduceerd. De hoge Nederlandse standaarden, zoals het uitvoerig testen van kwaliteit en stabiliteit, maken onze merken zeer betrouwbaar. Klik op de volgende links om al onze modellen te zien:

Lago Amore
Coastliner Boats
Vesper 
Occasions

VAARKLAAR AFGEMONTEERD

Onze sloepen worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

VRAGEN/ADVIES

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies over het kopen van een goedkope tendersloep? Neem dan hier contact met ons op. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier plaatsen wij foto’s en video’s van onze (nieuwe) sloepen. Genieten dus!

Boek hier eenvoudig een afpsraak voor het kopen van uw nieuwe sloep