Lago Amore sloep

Vrijheid. Daarom koopt u een sloep. Tijd met uw vrienden en uw gezin. NAViation is trots dealer van het prachtige merk Lago Amore Sloepen & Tenders. Een kwalitatief hoogwaardige sloep, tegen zeer betaalbare prijzen. De Lago Amore heeft een breed scala aan modellen zoals de Lago Amore 485 en 495 als instapmodel. Als luxe modellen hebben wij onder andere  de Lago Amore 590 tender en Lago Amore 595 tender. Zelfs deze laatstgenoemde modellen van Lago Amore zijn zeer betaalbaar.

 

Maak kennis met de Lago Amore Sloep, direct aan de haven

 

NAVication is gevestigd in het prachtige Wijk bij Duurstede waar we vanuit een authentieke loods aan de rand van de haven onze Lago Amore modellen aan u presenteren. Handig ook, want u kunt bij ons direct een gratis proefvaart maken. Wij hebben alle modellen van dit mooie merk tot onze beschikking. Het gaat om de basismodellen van de Lago Amore Sloepen die volledig kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Bekijk hier ons aanbod sloepen en tenders >>

 

Waarom de Lago Amore Sloep?

 

Zoals gezegd is de prijs al een hele goede reden voor de keuze voor een Lago Amore sloep. Er is echter meer. Deze sloepen hebben een zeer doordachte zitpositie en geeft veel comfort tijdens het varen. Ook staan de Lago Amore sloepen bekent om hun stabiliteit en blijft op elke snelheid zeer goed te bevaren. De keuze voor het vermogen van de motor heeft daardoor geen invloed op uw vaarplezier. Dit zult u tijdens uw proefvaart met een van de Lago Amore Sloepen zelf ervaren.

U bent van harte uitgenodigd

Bent u nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en vraag een vrijblijvende afspraak aan via onze website. Wij nemen alle tijd voor u. Bekijk alle Lago Amore sloepen en Tenders op onze prachtige locatie en maak een proefvaart. Wij nemen alle keuzes graag met u door. Met de aantrekkelijke modellen van Lago Amore Sloepen & Tenders, is een sloep nu voor iedereen bereikbaar.

Bekijk hier ons aanbod sloepen en tenders >>