Lago Amore 590

Clever sloepen specialist

Zoek je een soepele en lenige sloep? Dan kom je al snel bij Clever sloepen specialist NAVIcation.nl uit. Het beste kun je deze sloepen kort en bondig met “simply Clever” omschrijven. Een slim ontwerp en praktische indeling zijn de basiskenmerken van deze goed doordachte sloepen.

Als Clever sloepen specialist zijn we blij met de toegevoegde waarde in ons assortiment van dit fraaie merk. Dit is namelijk al meer dan twintig jaar een bekend sloepenmerk. Het merk Clever was aan het begin van de eeuwwisseling het uitgangspunt om binnen de uitgebreide sloepenmarkt een slim doordachte lijn sloepen met opvallende functionaliteit te ontwerpen.

DÉ CLEVER SLOEPEN SPECIALIST

Wij zijn dé Clever sloepen specialist van Nederland. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij jou een serie slimme sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden. Ieder model heeft een eigen uitstraling en identiteit. De filosofie hierachter is dat we als Clever sloepen specialist met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kunnen invullen. Onze showroom is gevestigd in de jachthaven van Wijk bij Duurstede. Je bent hier van harte welkom voor een afspraak waarbij een proefvaart – in overleg – mogelijk is.

KIES VOOR EEN SLIMME CLEVER

Het resultaat van het feit dat wij een Clever sloepen specialist zijn is een prachtig assortiment aan Clever sloepen die hun naam eer aan doen. Alle nieuwe modellen dragen het “slimme” ontwerpconcept in zich mee. Daardoor kunnen de Clever sloepen uiterst slim en met ambachtelijke liefde voor het vak worden geproduceerd. Daar zijn wij in onze hoedanigheid van Clever sloepen specialist zeer gecharmeerd van. Het spreekt voor zich dat de efficiënte bouw een positieve invloed heeft op de prijs/kwaliteit verhouding van alle Clever modellen. Maak een intelligente keuze in de rijk gevulde sloepenmarkt en kies voor een slimme Clever.

MODELLEN

Welke Clever-modellen vallen er te bewonderen bij je Clever sloepen specialist?

CLEVER 47

Deze Clever is een echte boot voor liefhebbers die het varen met een sloep erg leuk vinden, maar geen bloeiende geldboom in de tuin hebben. Het instapmodel, dus. Deze sloep is net geen vijf meter lang, heeft een overnaadse romp en een buitenboordmotor aan de spiegel.

CLEVER SLOEPEN SPECIALIST clever 47

CLEVER 48

Je merkt direct dat deze boot zeer stabiel in het water ligt. Ook als je met anderen vaart is het fijn dat de boot niet direct uit balans is als iemand opstaat of gaat verzitten. Het is een fijne, gemakkelijk varende boot die rustig vaargedrag koppelt aan een moderne, compacte buitenkant.

CLEVER 52

De Clever 52, is een lekker brede sloep voor een man of zes tot acht. Dat deze boot heel degelijk is geconstrueerd blijkt wel uit het gegeven dat deze Clever heel veel door verhuurbedrijven is aangeschaft. Deze sloep kan dus tegen een stootje.

CLEVER 56

De overnaadse bouw vertelt dat deze boot is afgeleid van een oude houten vissersboot. Door het vlakke onderwaterschip is deze tender goed geschikt om mee snel te varen. Maar wat deze gezinsboot modern maakt is dat je in het interieur twee consoles hebt met voldoende plaats voor bijvoorbeeld een koelkist en spoelbak.

CLEVER 59

De chique loot aan de Clever-stam is de Clever 59. Het is een overnaadse sloep met een opvallend wipneusje. Die beschermt de opvarenden tegen opspattend water en zorgt voor een stabiel vaargedrag in de golven.

HOOG AFWERKINGS- EN KWALITEITSNIVEAU

Als Clever sloepen specialist leveren wij jou een range prachtige modellen sloepen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die jij van een betrouwbaar merk mag verwachten. Het grote voordeel van ons doordachte merk Clever is dat wij je als Clever sloepen specialist een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs kunnen bieden. Benieuwd welke boot het beste bij jou past? Neem dan snel contact op met jouw Clever sloepen specialist NAVIcation om de mogelijkheden te bespreken.

 

Volg je ons al op Facebook?