BETAALBARE SLOEP KOPEN

Betaalbare sloep kopen

Een sloep wint steeds meer aan populariteit. Het gevoel van ultieme vrijheid en luxe. Je hebt natuurlijk sloepen in alle prijsklassen, maar wil je een betaalbare sloep kopen en toch gaan voor kwaliteit en comfort? NAVication is dealer van het betaalbare sloepenmerk Lago Amore. Een prachtige lijn van voordelige sloepen & tenders van hoge kwaliteit.

proefvaart mogelijk

Wanneer je een betaalbare sloep wilt kopen, moet je deze natuurlijk wel eerst hebben getest. NAVication is gevestigd aan de Jachthaven ‘De Lunenburg’ in Wijk bij Duurstede. Een prachtige locatie direct aan de haven waar je de verschillende sloepen meteeen kunt uitproberen. Je zult merken dat het comfort van deze betaalbare sloepen niet onder doet voor dat van z’n duurdere broertjes. Tijdens de gratis proefvaart laten wij je kennis maken met alle mogelijkheden van Lago Amore en komen we samen tot de juiste, altijd betaalbare sloep voor jou.

Bekijk hier ons aanbod sloepen en tenders>>

 

Altijd al van gedroomd

Dus heb je altijd al gedroomd om een eigen sloep te kopen, dan maken wij dit mogelijk voor je. Heerlijke, zonovergoten sloeptochten samen met je familie of vrienden. De sloepen zijn ook leverbaar met een eveneens betaalbare autotrailer om je gevoel van vrijheid compleet te maken. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website. Wij nemen echt de tijd voor jou. Ook vertellen wij je graag meer over de garantievoorwaarden, levertijden en mogelijkheden binnen het complete gamma aan boten van Lago Amore, die echt betaalbaar zijn. Boek eenvoudig online afspraak voor het kopen van deze voordelige sloep. Je zult er geen spijt van krijgen.

Boek hier uw afspraak