Lago Amore 565 Sloep

Lago Amore 565 Sloep

Lago Amore 565 Sloep
Bent u op zoek naar een chique, maar toch betaalbare sloep? De Lago Amore is een ideale betaalbare familie Tender. Met een Lago Amore 565 sloep hebt u veel boot voor een scherpe prijs. Het strakke moderne design in combinatie met haar goede vaareigenschappen staat garant voor veel vaarplezier. De Lago Amore 565 sloep is voorzien van talloze opties, waardoor deze sloep erg luxe is. Ook heeft de 565 een mooie witte buitenkant en beschikt deze sloep over een buitenboordmotor van 9.9pk. Verder is de Lago Amore 565 voorzien van onder andere de volgende opties: zitkussenset: carbon gewatteerd, rugkussenset: gewatteerd en een kabelaring in zwart.

Nieuwste model: De Lago Amore 565 sloep
De Lago Amore 565 sloep is het nieuwste model. Een ruime gezinssloep die van alle gemakken is voorzien. Door zijn brede en diepe kuip is de boot tevens zeer stabiel. En geschikt voor maar liefst acht personen. De Lago Amore 565 sloep is een ideale en betaalbare familiesloep. In één zin: Veel boot voor een scherpe prijs. Met de Lago Amore 565 sloep maakt u ontspannen vaartochtjes, mede door haar comfort en stabiliteit. Gecombineerd met een motor van maximaal 30 PK laat de strak afgewerkte Lago Amore 565 sloep u niets anders dan moeiteloosheid ervaren.

Complete uitrusting
Zo levert uw dealer de Lago Amore standaard met een uitneembaar zonnedek, volledige kussenset en diverse opbergvakken. Daardoor vormt dit een complete uitrusting. De rondzit in de boeg biedt plaats aan het hele gezin en is voorzien van goede rugkussens. Maar door de compacte afmetingen en lage gewicht is deze sloep ideaal om te traileren. En om nieuwe vaargebieden te ontdekken. Deze sloep is een volwaardige gezinssloep voor een zeer gunstige prijs.

Enkele in het oog springende details van deze sloep
De kleuren van de buitenschaal van deze sloep bestaan uit: wit, zwart, donkergrijs, marineblauw en ivoor. De kleuren van de binnenschaal zijn: wit, zwart donkergrijs, marineblauw en ivoor. De kabelaring is uitgevoerd in zwart en bruin (kokos). Het zonnedek van deze sloep is uitgerust met een zonnedek in zwart, donkergrijs en lichtgrijs.

Prestaties van deze sloep
De Lago Amore 565 sloep levert een maximaal vermogen van 30 PK. Het aantal personen dat al met al kan meevaren, is geadviseerd op acht. CE Categorie: C. De uiterst gunstige prijs van dit type Lago Amore is alles in aanmerking nemend een vanaf prijs van slechts € 10.998,-.

Vaarklaar afgemonteerd
Specialisten monteren de sloep in Nederland vaarklaar af met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf. Daardoor zijn er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit hiermee nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hierdoor ook in seriebouw mogelijk gemaakt. Maar de uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau zijn geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Emissieloos
Omdat groen varen op veel plassen in Nederland verplicht is, staat dit in een groeiende belangstelling. Vandaar dat de deze sloep daarom bij uitstek geschikt is voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren. Want u bepaalt samen met ons op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied de juiste omvang van de accubank.

Contact / proefvaart
Wilt u een proefvaart inplannen? U hebt hiervoor trouwens geen vaarbewijs nodig. Bel ons op 085 – 401 98 58. Of stuur ons een WhatsAppbericht via 06 – 113 960 83. Wij nemen daarna contact met u op. Een mail sturen kan ook: info@navication.nl. Openingstijden van april t/m oktober, maandag t/m zaterdag op afspraak, vrijdag vrije inloop van 09:00 tot 17:00 uur.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?