Coastliner sloepen

Goedkope tendersloep

Een goedkope tendersloep kopen? Bij Navication bent u aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment goedkope tendersloepen. Zo zijn wij trotse dealer van onder andere de betrouwbare merken Lago Amore, Coastliner Boats en Vesper. Ook verkopen wij een aantal occasions die je hier kunt bekijken.


sloep en tendersloep

Een tendersloep is de moderne versie van een sloep. Tendersloepen kunnen uitgerust worden met motoren met meer PK, zodat je sneller kunt varen. Ook hebben zij een wat slankere vorm, waardoor de tendersloepen manoeuvreerbaarder zijn. Een goedkope tendersloep is een goede investering. Het is namelijk een sportieve boot die lang meegaat dankzij zijn duurzaamheid.

Proefvaart mogelijk

Bij elke goedkope tendersloep is het mogelijk om een proefvaart te maken. U wilt natuurlijk wel weten hoe de tendersloep vaart en of deze past bij uw verwachtingen. Dit is mogelijk in de Jachthaven ‘De Lunenburg’ in Wijk bij Duurstede. Tijdens de proefvaart informeren wij u graag over de merken tendersloepen die wij verkopen. Ook geven wij u specifiek advies over alle modellen en hun kwaliteiten.

Familiesloep

De goedkope tendersloep modellen die wij verkopen hebben een minimale capaciteit van 6 personen. Sommige sloepen kunnen ook 8 personen vervoeren. Daardoor kunt u met het gehele gezin genieten van de boot en het lekkere vaarweer. Elk model heeft zijn eigen uitstraling en identiteit, waardoor iedere persoonlijke wens vervuld kan worden. Wilt u heerlijk ontspannen of liever varen op hogere snelheid? Wij hebben tendersloepen die een vermogen hebben van 30 PK, oplopend tot 70 PK. Zo is er voor een ieder wat wils.

Merken

Onze merken sloepen worden geheel onder Nederlands toezicht geproduceerd. De hoge Nederlandse standaarden, zoals het uitvoerig testen van kwaliteit en stabiliteit, maken onze merken zeer betrouwbaar. Klik op de volgende links om al onze modellen te zien:

Lago Amore
Coastliner Boats
Vesper 
Occasions

 


Vaarklaar afgemonteerd

Onze sloepen worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Vragen/advies

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies over het kopen van een goedkope tendersloep? Neem dan hier contact met ons op. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hier plaatsen wij dagelijks foto’s en video’s van onze sloepen. Genieten dus!