Voordelige sloep NAVIcation.nl

Voordelige sloep

Een sloep wint steeds meer aan populariteit. En dat is begrijpelijk en verklaarbaar. Een sloep geeft je het gevoel van ultieme vrijheid en luxe. Je hebt natuurlijk sloepen in alle prijsklassen, maar wil je een voordelige sloep kopen en toch gaan voor kwaliteit en comfort? NAVIcation.nl is dealer van het betaalbare sloepenmerk Lago Amore. Een prachtige lijn van betaalbare sloepen & tenders van hoge kwaliteit.

Wanneer je een voordelige sloep wilt kopen, is het handig dat je deze eerst test en er een proefvaart mee maakt. NAVIcation.nl is gevestigd aan de Jachthaven ‘De Lunenburg’ in Wijk bij Duurstede. Een prachtige locatie direct aan de haven waar je de verschillende voordelige sloepen meteen kunt uitproberen en ervaren in de showroom. Je zult merken dat het comfort van een voordelige sloep niet onder doet voor dat van z’n duurdere broertjes en zusjes. Tijdens de gratis proefvaart laten wij je kennis maken met alle mogelijkheden van Lago Amore en komen we samen tot de juiste, altijd voordelige sloep voor jou.

Altijd al van gedroomd?

Dus heb je er altijd al van gedroomd om een eigen voordelige sloep te kopen, dan maken wij dit mogelijk voor je. Heerlijke, zonovergoten sloeptochten samen met je familie of vrienden. De sloepen zijn ook leverbaar met een eveneens betaalbare autotrailer om je gevoel van vrijheid compleet te maken. Maak vrijblijvend een afspraak via onze website. Wij nemen echt de tijd voor jou. Ook vertellen wij je graag meer over de garantievoorwaarden, levertijden en mogelijkheden binnen het complete gamma aan boten van Lago Amore, die echt betaalbaar zijn. Boek eenvoudig online een afspraak voor het kopen van deze betaalbare sloep. Je zult er geen spijt van krijgen en je hebt er – zeker weten – een geweldige hobby voor het leven bij.

Afspraak maken met proefvaart >

Voordelige sloep kopen

Wil je een voordelige tendersloep kopen, maar niks toegeven op kwaliteit en comfort? Dan is NAVIcation.nl de juiste partij voor jou. Met de merken Lago Amore en Clever slaag je altijd voor een passend model bij ons. Een goedkope sloep kopen hoeft helemaal geen energieverslindende en ontmoedigende zoektocht te zijn. In tegendeel: wij hebben diverse financieel eenvoudig bereikbare modellen voor jou in ons assortiment. Met een variatie aan lengtematen en verschillende indelingen bieden wij je een serie sloepen waarmee iedere sloepvaarder de boot die haar of hem het best past kan vinden.+

Bekijk ons portfolio >

Filosofie

Ieder model heeft een eigen uitstraling en dito identiteit. De filosofie achter een voordelige sloep kopen is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld. Deze boten zijn leverbaar in prachtige modellen die worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die je van een solide leverancier mag verwachten. Echter nu in een sloepen- en tenderlijn tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs.

Vaarklaar afgemonteerd

Onze Lago Amore sloepen worden in Nederland vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een voordelige sloep kopen als maatpak is hiermee ook in seriebouw mogelijk gemaakt. De uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

Emissieloos varen

Groen varen – na het kopen van een voordelige sloep – is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. Onze sloepen en tenders zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze, elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren en bepalen in samenspraak met u op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

Bezichtigingen doen wij graag op afspraak

Voel je welkom bij ons voor een bezichtiging of een proefvaart. Koffie, thee of iets anders staan altijd klaar. Heb je vragen over een voordelige sloep kopen of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Of maak meteen een showroomafspraak via onze site.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.