Home / Modellen / Lago Amore 575 Bun

Lago Amore 575 Bun

Vanaf € 11.499

Standaardopties
Vanaf € 11.499
 • Kleur buitenschaal
  Wit / Zwart / Donkergrijs /Marine Blauw / Ivoor
 • Kleur binnenschaal
  Wit / Zwart / Donkergrijs /Marine Blauw / Ivoor
 • Kabelaring
  Zwart / Bruin (kokos)
 • RVS kikkers
  4 keer
 • RVS sleepoog
  1 keer
 • Diverse opbergvakken
  Aanwezig
 • Rugkussen
  Zwart / Donkergrijs / Lichtgrijs
 • Zitkussen
  Zwart / Donkergrijs / Lichtgrijs
 • Zonnedek
  Zwart / Donkergrijs / Lichtgrijs
 • Stuurconsole
  Wit / Zwart / Donkergrijs /Marine Blauw / Ivoor
 • Max vermogen: 20 PK
 • Aantal personen: 6
 • CE Categorie: C

De Lago Amore 575 Bun is een perfecte ‘dagjesboot’ sloep, die van alle gemakken voorzien is. Met opties als het zonnedek kunt u lekker vertoeven en genieten van de rust en zon op het water. Door zijn brede en diepe kuip is de boot tevens zeer stabiel. En geschikt voor maar liefst acht personen.

Ideaal

De Lago Amore 575 Bun is een ideale en betaalbare familiesloep. Kortom: veel boot voor een scherpe prijs. Met zes personen laat de Lago Amore 575 Bun u ontspannen, mede door haar comfort en haar stabiliteit. Gecombineerd met een motor van maximaal 20 PK laat de strak afgewerkte Lago Amore 575 Bun u niets anders dan gemak ervaren.

Complete uitrusting

Zo levert uw dealer deze Lago Amore standaard met een uitneembaar zonnedek, volledige kussenset en diverse opbergvakken. Daardoor vormt dit een complete uitrusting. De rondzit in de boeg biedt plaats aan het hele gezin en is voorzien van goede rugkussens. Maar door de compacte afmetingen en lage gewicht is deze sloep ideaal om te traileren. En om nieuwe vaargebieden te ontdekken. Deze sloep is een volwaardige gezinssloep voor een zeer gunstige prijs.

ENKELE IN HET OOG SPRINGENDE DETAILS VAN DEze LAGO AMORE SLOEP

De kleuren van de buitenschaal van deze sloep bestaan uit: wit, zwart, donkergrijs, marineblauw en ivoor. De kleuren van de binnenschaal zijn: wit, zwart donkergrijs, marineblauw en ivoor. De kabelaring is uitgevoerd in zwart en bruin (kokos). Het zonnedek van deze sloep is uitgerust met een zonnedek in zwart, donkergrijs en lichtgrijs.

PRESTATIES VAN DEZE LAGO AMORE SLOEP

De Lago Amore 575 Bun sloep levert een maximaal vermogen van 20 PK. Het aantal personen dat al met al kan meevaren, is geadviseerd op zes. CE Categorie: C. De uiterst gunstige investeringshoogte voor dit type Lago Amore is alles in aanmerking nemend een vanaf prijs van slechts € 11.499,-.

VAARKLAAR AFGEMONTEERD

Specialisten monteren de sloep in Nederland vaarklaar af met de aandrijving, accessoires en opties naar wens van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf. Daardoor zijn er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk. Door de precieze manier van afmonteren in de werkplaats wordt deze flexibiliteit hiermee nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hierdoor ook in seriebouw mogelijk gemaakt. Maar de uitstraling van uw nieuwe boot en het comfortniveau zijn geheel naar uw eigen inzicht aan te kleden.

EMISSIELOOS

Omdat groen varen op veel plassen in Nederland verplicht is, staat dit in een groeiende belangstelling. Vandaar dat de deze sloep daarom bij uitstek geschikt is voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. Wij begeleiden de inbouw van elektromotoren. Want u bepaalt samen met ons op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied de juiste omvang van de accubank.

Volg ons op Instagram

Lago Amore 575 Bun

Lago Amore 575 Bun